2020-03-30 15.27

Rådgivning och information för restaurang- och livsmedelsverksamheter i samband med coronaviruset

Restaurangägare och andra livsmedelsverksamheter drabbas hårt av effekterna av Coronaviruset. Miljö och byggavdelningen vill ge tips på var man kan hitta mer information om rådgivning och regler för sin verksamhet.

Har du några frågor eller funderingar kring situationen så är du välkommen att kontakta någon av våra livsmedelsinspektörer:

Anders Eslind, 0687-165 31, anders.eslind@berg.se

Anette Roth, 0687-165 30, anette.roth@berg.se

Tina Dyrvold-Karlsson, 0687-165 37, tina.dyrvold@berg.se

Catrin Silfver, 0687-165 29, catrin.silfver@berg.se

Du kan även mejla Miljö och byggs allmänna e-post mob@berg.se så ser vi till att din fråga hamnar rätt.

Mer information

Information om coronaviruset från Livsmedelsverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nya regler för restaurangägare och krogar – Folkhälsomyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vad de nya reglerna kan innebära – kommentarer från Sveriges kommuner och regioner (SKR)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidinformation

Sidan uppdaterad 2020-03-30 15.27
av Anna Elfqvist