2018-09-12 13.01

Cilla Gauffin chef för kommungemensam miljö- och byggavdelning

Cilla Gauffin blir chef för den nya gemensamma miljö- och byggavdelningen för Bergs och Härjedalens kommuner. Hon är miljö- och byggchef i Bergs kommun och har haft samma roll i Härjedalens kommun.

- Med Cillas mångåriga erfarenhet och kunskaper på motsvarande position, samt hennes erfarenhet och kunskap av våra båda kommuner, känns förutsättningarna mycket goda att tillsammans med medarbetarna kunna bidra till att båda våra kommuner fortsätter att utvecklas i positiv riktning i framtiden, säger Ralf Westlund, kommundirektör i Bergs kommun.

Cilla Gauffin tillträder sin nya roll den 1 januari 2019.

- Jag känner mig otroligt motiverad och peppad på denna nya roll och tror också väldigt mycket på denna kommunsamverkan, så jag ser verkligen fram emot att ta det hela vägen i mål, säger Cilla Gauffin.

Det var i november förra året som Bergs och Härjedalens kommuner beslutade om att slå ihop sina respektive miljö- och byggavdelningar i syfte att rusta organisationen bättre för framtiden och skapa en mindre sårbar och mer robust organisation med ökade chanser att vara en attraktiv arbetsgivare.

Sidinformation

Sidan uppdaterad 2018-09-12 13.01
av Åsa Evertsdotter